FitAlmelo

Stoelmassage: (20 minuten)
Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werk gerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel om mee te doen verlaagd.

Reserveer nu


Happy Food: (60 minuten)
Weet jij wat echt gezond is en wat je beter kunt vermijden?
Wie van jullie kan de weg nog vinden in het oerwoud van producten. Of je nu wil letten op je suikergebruik, een allergie of een intolerantie hebt, de etiketten op de producten in de supermarkten worden er tegenwoordig niet makkelijker op.
Waar moet je nou echt op letten in de supermarktjungle? Be good, feel good.. stay healthy!

Reserveer nu


Gezondheidsstraatje/ QuickScan: (20 minuten)
Kort gezondheidsonderzoek in uitvoer door een vitaliteitscoach. Middels een snelle check krijg je een helder en duidelijk inzicht in je cholesterol-, glucose- en bloeddrukwaarden. Tevens word je lichaamssamenstelling gemeten en ontvang je tips en tricks om je leefstijl een positieve boost te geven. 

Reserveer nu


Gezondheidsadviseur: (30 minuten)
Inzicht in je eigen fysieke en mentale gezondheid, dan kun je in gesprek met de gezondheidsadviseur. Herin is ruimte om gericht te kijken naar persoonlijke aandachtpunten vanuit je eigen inzetbaarheid. Dit kan zijn n.a.v. het eerder uitgevoerde PMO/ QuickScan, dan wel vanuit vragen en behoeften om aan de slag te gaan met je eigen inzetbaarheid. 

Reserveer nu


Mountainbike clinic: (90 minuten)
Ben je een beginnend sporter of sport je al op hoog niveau? We helpen je met de juiste fietstechniek, materiaalkeuze, (sport)voeding of gewoon aan een gezondere leefstijl wilt werken. We verzorgen een uitdagende mountainbike clinic op techniek en leiden je over een uitdagend parcours. We doen dit op een uitdagende en plezierige manier en geschikt voor elk niveau actieve fietser. 

Reserveer nu


Lezing Henk Jan Koershuis: (90 minuten)

Inspirator/ schrijver/ vak idioot.

Voedingsdeskundige, inspirator en bestseller auteur Henk-Jan Koershuis is misschien wel één van de meest energieke sprekers op het gebied van voeding en beweging. Hij is een ware professional en draait al bijna 20 jaar mee in de wereld van voeding. Zijn gouden boodschap die aankomt, deelt hij op zijn eigen unieke en positieve wijze. Deze nuchtere en enthousiaste Tukker is één van Nederlands meest gevraagde sprekers over dit onderwerp en werkt daarnaast met de beste atleten ter wereld. Henk-Jan vindt dat wat wij zien als een normaal voedingspatroon nog verre van gezond is. Hij deelt zijn visie én geeft les op scholen over de epidemie van overgewicht en hoge bloedsuikerspiegels. Na het volgen van zijn energieke Masterclasses of show ga je vol inspiratie naar huis. Hij pleit voor radicaal anders boodschappen doen en radicaal ander eetgedrag aanleren (wel in ridicuul kleine stappen). Gouden Boodschappen. Zijn ontwikkelde programma De Proef is zijn Ultimate programma, waarin hij spreekt over de 4 pijlers Voeding, Beweging, Positieve Mindset en Gedragsverandering. Een 90-dagen programma gericht op meer vitaliteit binnen bedrijven. Het programma waarin zijn drive om een bijdrage te leveren aan een gezonder Nederland en België helemaal tot uiting komt.

Reserveer nu


Zumba: (60 minuten)
Het is fun, het is makkelijk en het is super effectief! Heerlijk bewegen op meeslepende Latijns-Amerikaanse muziek. Maar ook op bekende hits van vroeger en nu.  Een workout die voelt als een feestje!  De opzwepende muziek en de leuke easy-2-follow dansmoves zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige body-workout. Ben je een ervaren danser of heb je twee linkerbenen? Maakt niets uit, deze workout is voor iedereen! Doe jij mee met één van de meest populaire sporten om fit te worden en te blijven? Evelien (wie? Communicatie collega, Zumba-guru en deelnemer aan non-stop 50 uur dansen op SBS6) wacht vol energie op jou!

Reserveer nu