Gemeente Almelo


Gezondheidsstraatje/ QuickScan: (20 minuten)
Kort gezondheidsonderzoek in uitvoer door een vitaliteitscoach. Middels een snelle check krijg je een helder en duidelijk inzicht in je cholesterol-, glucose- en bloeddrukwaarden. Tevens word je lichaamssamenstelling gemeten en ontvang je tips en tricks om je leefstijl een positieve boost te geven. 

Reserveer nu


Stoelmassage: (20 minuten)
Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werk gerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel om mee te doen verlaagd.

Reserveer nu


Workshop ‘Fun & Fit: (60 minuten)
Bewegen met plezier en teamwork staan hier centraal. Tijdens deze challenge worden verschillende samenwerkingsoefeningen gedaan. Kom samen met je collega in beweging.
Sportkleding is hier niet noodzakelijk maar makkelijk zittende kleding is wel wenselijk.

Reserveer nu


Workshop ‘Slaap is je superpower’(60 minuten)
Slaap is je superpower: De invloed van slaap op gezondheid, vitaliteit en productiviteit. De kwaliteit van slaap verslechtert als iemand problemen heeft bij niet goed inslapen, doorslapen of te vroeg
wakker worden. Vermoeidheid, niet fit opstaan, fysieke klachten en concentratieverlies zijn veel gehoorde signalen.

Reserveer nu


Workshop Lachen “go out of the box”
Houden we niet stiekem allemaal van een goede lachbui? Bloed gaat sneller stromen, je krijgt er energie van en de wereld ziet er een stuk mooier uit! Ja toch? Tijd voor een lachworkshop!
Met lachen leer je je collega’s op een positieve manier, anders kennen. Naast ongemakkelijkheid, ook succes en plezier gegarandeerd!

Reserveer nu


Saladebar
Op woensdag 11 oktober is rond lunchtijd de saladebar geopend in het restaurant.
Dit is op vrije inloop en het is daarom dus niet nodig om je hiervoor aan te melden.

VRelax
De hele week in het restaurant van het Stadhuis, VRelax!
VRelax is een wetenschappelijk gevalideerde Virtual Reality app. Stap in een andere wereld en ervaar de rust. Met de app kunnen je zelf kiezen welke natuurlijke, virtuele omgeving je zou willen beleven, met interactieve oefeningen die extra ontspanning geven. VRelax is een van de nieuwste middelen binnen vitaliteitsvraagstukken. 
VRelax is speciaal ontwikkeld voor mensen met mentale en fysieke klachten. Het is niet alleen een ontspanningstool tegen stress, burnout, angst en somberheid, maar ook een afleidingstool voor pijn, lichamelijk ongemak en medisch technische handelingen. Wetenschap toont aan dat mensen binnen tien minuten 40% minder stress ervaren en er de rest van de dag weer tegenaan kunnen. 
VRelax is op vrije inloop en het is daarom dus niet nodig om je hiervoor aan te melden.