Hi, wij hebben iets leuks voor jou!

Als aftrap voor 2024 en de verdere uitrol van Fit with Micronit kun jij je aanmelden voor onderstaande activiteiten.

Stoelmassage (20 minuten) – 1 februari – locatie: Colosseum
Ontspannen je nek en schouders laten masseren.

Reserveer nu


Quickscan (30 minuten) – 1 februari – locatie: Colosseum
Korte fysieke meting van jouw gezondheidswaarden.

Reserveer nu


Smoothiefiets: (gehele dag) – 1 februari – locatie: Colosseum
De gehele dag staat er een smoothiefiets zodat jij je eigen smoothie al trappend kunt blenderen.

Teamchallenge: (week 05) – locatie: Colosseum
Ga samen met jouw team de uitdaging aan.

Meer informatie over de specifieke ruimtes (stoelmassage – QuickScan – smoothiefiets) en de inhoud van de teamchallenge volgen z.s.m. 
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Menukaart

Menu 1: Werkgeluk
De perfecte balans en mix tussen geven en nemen.
Waar krijg jij energie van en wat heb jij daarvoor nodig? Denk hierbij aan erkenning, ontwikkeling, regelruimte maar ook verbinding, waardering en realisatie. Jij wilt van waarde zijn voor jezelf maar ook voor jouw omgeving en daarbij ook het nodige plezier ervaren.

Menu 2: Weerbaarheid
Weerbaar zijn betekent dat je voor je eigen wensen, grenzen en behoeften kunt opkomen en daarbij rekening houdt met de wensen en grenzen van een ander. Veerkracht is daarin erg belangrijk, het mentaal herstellen van o.a. stresssituaties rondom werkbelasting.

Menu 3: Team
Samen werken aan een gezamenlijk doel, niet alleen als collega’s maar ook als mensen onderling. Verbinding zoeken met elkaar om voor elkaar van waarde te zijn.

Menu 4: Leefstijl
Goed voor jezelf kunnen zorgen door voldoende te bewegen, niet te roken, rekening te houden met alcohol en jezelf voorzien van goede brandstof door een goede variatie in je voedingspatroon aan te brengen. Daarnaast zijn ontspanning en een goed slaappatroon ook van belang.

In 2024 gaan we vier keer per jaar verschillende activiteiten per thema aanbieden om gelukkige, weerbare en gezonde medewerkers te binden en boeien.

Fit with Micronit