Over ons

Vitaliteit Aanjagers

Wij, vitaliteit aanjagers, zijn de smaakmakers die verfrissend verwonderen. Laat ons je meenemen in ons verhaal, waar we met energie en enthousiasme jouw reis naar een gezonde levensstijl vormgeven.

keyboard_arrow_right
Wat onze klanten vertellen

Onze ervaring met The Vital Company tijdens het Preventief Medisch Onderzoek was positief. Hun energieke team reageerde snel, creƫerde een op maat gemaakt programma dat perfect aansloot bij onze behoeften, en de nabespreking bood waardevolle inzichten in onze organisatorische aandachtspunten. Zowel de samenwerking als de tevredenheid van onze medewerkers benadrukken de kwaliteit van hun dienstverlening.

Teleon Surgical B.V.

Vorig jaar heb ik heel prettig samengewerkt met The Vital Company bij de organisatie en uitvoering van een health check (PMO). De Vital Company is zeer deskundig en betrouwbaar als samenwerkingspartner. De health check is goed verlopen en heeft onze medewerkers en Aventus goede inzichten opgeleverd. Ik kan The Vital Company van harte aanbevelen.

ROC Aventus

The Vital Company kenmerkt zich door laagdrempeligheid en goed kunnen communiceren met onze medewerkers. Ze geven in voorbesprekingen met de deelnemers duidelijk aan dat niets moet maar dat het de PMO/PAGO er voor hen is en dat de werkgever de uitslagen op groepsniveau gebruikt om te werken aan verbeteringen. We vinden het een prettige, gedreven partner met overzichtelijke activiteiten en bijbehorende kosten. Kortom aan te bevelen.

Apollo Tyres (NL) B.V.

We hebben inmiddels twee jaar een samenwerking met The Vital Company en zijn hierover erg positief. The Vital Company heeft een deskundig team met Twentse nuchterheid en zorgen ervoor dat de dienstverlening perfect aansluit op de klantvraag. Wij raden The Vital Company aan voor alle vraagstukken rondom vitaliteit.

Vazalis B.V.

MST zet The Vital Company 2 keer per jaar in voor de health check. Een fijne partner om mee samen te werken, snel contact en goede service. Onze medewerkers kijken altijd uit naar de komst van deze enthousiaste mensen die iedereen bewust maakt dat een goede levensstijl belangrijk is.

Medisch Spectrum Twente – Enschede

Leuke, enthousiaste club mensen om mee samen te werken! De aangeboden interventies, waaronder health checks, stoelmassages en workshops zijn binnen Liberein goed ontvangen. Het aanmelden voor activiteiten is ook goed geregeld, we werden hierin geheel ontzorgd.

Liberein

Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de Health Check, die al meerdere keren is uitgevoerd door The Vital Company. Door de check weten ze hoe het op dat moment met ze gesteld is. Daarnaast zijn ze blij met de bruikbare adviezen die ze krijgen. Ook als werkgever zijn we zeer positief. The Vital Company communiceert prettig en de organisatie voor, tijdens en na de Health Check verloopt soepel. Bovendien zien we dat het werkelijk bijdraagt aan de bewustwording van wat van vitaal belang is.

Droste Bejah

Ons team van professionals

Ramon Kosters
Jordy Kamphuis
Michel Kerver
Ruth Seckel
Bas Paus
Tim Lansink
Fleur Kerver
Loes Aarnink
Thomas Allersma
Gijs ten Hagen
Hugo Nijenhuis
Judith van den Hoorn
Onze merkbeloften

algehele ontzorging binnen 24 uur aan de slag blije klanten

algehele ontzorging binnen 24 uur aan de slag blije klanten

Een greep uit onze klanten