VitaliThuis

Januari:

Geluksmomentje 2024:
De vitaliteitsweek wordt afgetrapt met een barista. Begin 2024 lekker en wakker dankzij een overheerlijke koffie of cappuccino. De barista staat in de hal.

Workout of the month – 16 januari – 06 februari (15:30 – 17:00).
Energiek het nieuwe jaar in dankzij een Crossfit clinic. Deze wordt gehouden in de Sporthal in Almelo.

Reserveer nu

Ergonoom:
Deze “Ergo-Days” worden gehouden op 22 en 23 januari. Hierbij is er aandacht voor zit- stabureau met vitale tips & tops.

Februari:

Smoothiefiets: 5 t/m 8 februari.
Blend in een handomdraai je eigen energieke smoothie voor jou en je collega’s.

PMO: (50 minuten).
Alleen voor collega’s die nog niet hebben deelgenomen.
op 13 en 14 februari kun je je inschrijven voor een PMO, ofwel gezondheidscheck. Tijdens dit PMO krijg jij inzicht in jouw eigen gezondheid en vitaliteit.

Reserveer nu


Workout of the month Februari: Supermarktsafari! (15 februari 12:00 – 13:15) Incl. lunch van de broodbode!
Wie van jullie kan de weg nog vinden in het oerwoud van producten? Etiketten, suikers, allergieën, etc… Waar moet je nou echt op letten in de supermarktjungle?!

Reserveer nu


Maart:

Workout of the month Maart: De Kracht Van Ademhaling (18 maart 15:30 – 17:00).
Heb je vaak een hoge ademhaling? zit je veel in je hoofd en verzand je geregeld in het willen houden van controle? Maak je je (veel) zorgen en heb je het gevoel hierin vast te blijven zitten? je wéét dat je wat meer zou moeten ontspannen en wat meer aandacht voor jezelf zou moeten hebben, maar dat is lastig in te plannen in je dagelijks leven. Laat je jouw ademhalingssysteem voor jou werken dan ervaar je een betere gezondheid, meer energie en minder stress

Reserveer nu


Vitaliteitsadviseur: (30 minuten) 26 maart.
Voor iedereen die ooit heeft deelgenomen aan het PMO.
Wil jij na aanleiding van jouw PMO extra advies over bijvoorbeeld voeding, bewegen, werkhouding, trainingsprogramma’s, extra meting etc.. Plan dan gerust een afspraak met onze vitaliteitsadviseur van de The Vital Company.

Reserveer nu