Univé Oost Organisatie B.V.

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de health check, ofwel PMO (Preventief Medisch Onderzoek).
In samenwerking met The Vital Company nodigen we je uit voor het PMO. The Vital Company is specialist in het aanjagen van vitaliteit.
Medewerkers activeren staat voorop in het behalen van succes. The Vital Company creëert inzicht door fysieke en mentale gezondheid te meten en geeft persoonlijk advies zodat jij het beste uit jezelf kan halen.

Waarom een PMO?
Jouw auto krijgt jaarlijks een Apk-keuring, maar waarom jij niet? Want weten of je gezond bent of hoe jij nog beter voor jouw lichaam kunt zorgen, is wel zo prettig! Want wie gezond is voelt zich fitter, geniet meer en kan lekker actief zijn. Het PMO spoort eventuele gezondheidsrisico’s vroegtijdig op, geeft inzicht en het stimuleert om vitaler te leven. Univé draagt daar graag een steentje aan bij. Door het aanbieden van het PMO hoopt Univé dat dit medewerkers inzicht geeft om gezond te kunnen blijven.

Wat is een PMO?
Een PMO is een onderzoek naar jouw gezondheid. Het onderzoek, uitgevoerd door een vitaliteitsadviseur bevat voor iedereen de volgende onderdelen:

  • Vragenlijstmodule leefstijl en medische achtergrond
  • Uitgebreid bloedonderzoek (HDL/ LDL , Totaal Cholesterol, Trigliceride, Glucose en HB) – d.m.v. vingerprik
  • Bloeddrukmeting
  • Lichaamssamenstelling (o.a. BMI, vet-,vocht-,spier-percentage, buikomvang, visceraal vet)
  • Spirometrie (longfunctie en bloedzuurstofgehalte)
  • Hartrisico score
  • Metabolische leeftijd
  • Handknijpkracht
  • Visus- en beeldschermonderzoek

Het PMO wordt afgesloten met een persoonlijk adviesgesprek. Je ontvangt direct na afloop een persoonlijk rapport met resultaten en adviezen. Daarnaast ontvang je ook een online rapportage en handvatten waarmee je laagdrempelig kan werken aan je eigen vitaliteit en inzetbaarheid.

Waar en wanneer vindt het PMO plaats?
De PMO’s staan gepland in week 9 en 11. Het onderzoek vindt plaats in een gereserveerde ruimte op jullie eigen locatie. De ruimte(s) zijn altijd afgeschermd in het kader van privacy.
Univé vindt het PMO belangrijk en hoopt op veel deelname. Iedereen kan daarom ook onder werktijd deelnemen.

Wat wordt er gedaan met de uitkomsten van het onderzoek?
Het waarborgen van jouw privacy staat altijd centraal bij The Vital Company. De resultaten die voortkomen uit het onderzoek zijn persoonlijk en alleen inzichtelijk voor jezelf en de vitaliteitsadviseurs van The Vital Company. De verkregen persoonlijke gegevens vallen onder het medisch beroepsgeheim en AVG (privacywet) en komen niet in het bezit van jouw werkgever. Jouw werkgever ontvangt alleen een algemene rapportage die niet herleidbaar is tot personen.

Extra informatie voor deelnemers.
Wij adviseren je om 1,5 uur voor de afspraak niets te eten of iets te drinken waar suiker in zit i.v.m. het bloedonderzoek. Het bloedonderzoek wordt uitgevoerd d.m.v. een vingerprik. Je hoeft naar het onderzoek niets mee te nemen. Houd er rekening mee dat tijdens het onderzoek alleen de schoenen, sokken en/of eventueel panty even uitgaan voor de meting van de lichaamssamenstelling.
De vitaliteitsadviseurs werken middels de NHG-standaard en richtlijnen voor huis- en bedrijfsartsen. Daarin hebben onze adviseurs een achtergrond betreffende fysieke- en mentale belastbaarheidsbranche. denk aan: gezondheidsmanagers, leefstijladviseurs, fysiotherapeuten, bewegingsagogen etc.

Ik wil graag deelnemen.
Iedereen ontvangt een uitnodiging per e-mail vanuit The Vital Company. Via de link in deze e-mail kom je terecht op de aanmeldpagina. Hier kun je direct een geschikt moment kiezen. Na het maken van jouw afspraak ontvang je van ons een afspraakbevestiging per e-mail. Mocht er geen geschikt moment beschikbaar zijn, geef dat aan ons door. Wij denken graag met je mee.
Wij zijn te bereiken via: T. 085 071 26 69 & E. info@thevitalcompany.nl

Ook kan je op onderstaande afbeelding klikken om snel en gemakkelijk jouw afspraak te maken.